Masz pytania napisz do nas biuro@szukamdietetyka.pl

Miejsce na Twoją reklamę

Wyszukiwarka gabinetów

Szukasz dobrego dietetyka w Twojej okolicy? Skorzystaj z naszej wyszukiwarki ofert gabinetów dietetycznych.

Polityka prywatności

Szanując Państwa prawa i mając pełną świadomość zaufania, jakim Użytkownicy obdarzają Portal szukamdietetyka.pl oraz realizując postanowienia ustawy o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania poufności pozyskanych danych osobowych i postanawiamy wprowadzić następującą Politykę Prywatności.
 
Nasza Polityka Prywatności zawiera zasady zbierania i rozpowszechniania informacji o Użytkownikach i Specjalistach, obowiązujące na Portalu szukamdietetyka.pl.
 
Portal szukamdietetyka.pl ogranicza zbieranie i wykorzystanie informacji o jego Użytkownikach i Specjalistach do niezbędnego minimum, które jest konieczne do świadczenia usług Serwisu na najwyższym i profesjonalnym poziomie realizując założenia i zasady funkcjonowania serwisu. Przekazanie w/w danych jest dobrowolne i odbywa się poprzez wypełnienie formularza znajdującego się na stronie głównej Portalu.
Szanujemy dostarczone do szukamdietetyka.pl dane osobowe naszych Użytkowników i Specjalistów, w związku z czym nie sprzedajemy ich, bez Twojej zgody nie udostępniamy osobom trzecim i nie przetwarzamy w/w w sposób wykraczający poza ramy działalności Portalu.
 
Dane Użytkowników i Specjalistów Portalu nie są udostępniane w żaden inny sposób niż określa go cel Portalu oraz zakres udzielonej zgody i oświadczeń, przekazanych informacji i danych o Użytkownikach i Specjalistach. W/w nie są przekazywane jakimkolwiek innym podmiotom trzecim bez podstawy prawnej, która nakazywałaby takie działanie. Przekazanie ww. informacji może nastąpić wyłącznie:
- na mocy decyzji uprawnionego przepisami prawa organu, szczególnie w sytuacji przedstawienia stosownych dokumentów potwierdzających potrzebę posiadania tych danych do prowadzonych postępowań,
- w celu ochrony praw przysługujących portalowi szukamdietetyka.pl.
 
Portal zapewnia jego Użytkownikom i  Specjalistom realizację uprawnień wynikających
z ustawy o ochronie danych osobowych, w szczególności dotyczących prawa wglądu do swoich danych osobowych oraz prawa do ich poprawiania oraz żądania ich usunięcia. 
Administratorem Danych Osobowych jest AGAWI Witucka Agnieszka.
 
Portal szukamdietetyka.pl gromadzi informacje zawarte w logach systemowych (data i czas połączenia, adres IP oraz inne). Dane te wykorzystywane mogą być  w celach technicznych, statystycznych oraz marketingowych. Wykorzystywanie adresów IP Użytkowników i Specjalistów Portalu służy wyłącznie do diagnozowania ewentualnych problemów związanych z pracą serwera, analizą naruszeń bezpieczeństwa oraz w zarządzaniu Portalem. Informacje te w żaden sposób nie są łączone z danymi osobowymi Użytkowników i Specjalistów.
Portal może wykorzystywać pliki „cookies", które ułatwiają korzystanie z jego zasobów. Pliki te nie gromadzą danych osobowych Użytkownika i Specjalisty, nie zmieniają konfiguracji jego komputera, nie służą do instalowania bądź deinstalacji jakichkolwiek programów komputerowych, wirusów lub trojanów, nie ingerują w integralność systemu bądź danych Użytkownika i Specjalisty, nie są przetwarzanie przez inne serwisy internetowe i mogą być w każdym momencie usunięte przez Użytkownika i Specjalistę. Wyłączenie informacji „cookies" w przeglądarce nie pozbawia użytkownika dostępu do zasobów serwisu.
 
Rozwiązanie umowy o świadczenie Usług Drogą Elektroniczną przez Użytkownika i Specjalistę Portalu jest dobrowolne i może nastąpić w każdym czasie. Rozwiązanie umowy, o której mowa skutkuje usunięciem konta.
Dane osobowe Użytkowników i Specjalistów, których konta zostały usunięte na skutek naruszeń mogą być przetwarzane w związku z koniecznością zapewnienia aktywnym Użytkownikom i Specjalistom najwyższych standardów bezpieczeństwa oraz w celu nie dopuszczenia do tego, aby sprawcy ewentualnych naruszeń zacierali ślady swojej nielegalnej działalności.
 
Informacje kontaktowe Użytkowników i Specjalistów są wykorzystywane wyłącznie do nawiązywania z nimi kontaktu, w sytuacji kiedy jest to konieczne (np. w przypadku konieczności potwierdzenia zamówienia). Dodatkowo Portal zastrzega sobie prawo do wysyłania Użytkownikom i Specjalistom, którzy zgodzili się z Polityką Prywatności, dodatkowych, niezapowiedzianych wiadomości. Wśród wiadomości tych wskazać należy: informacje odnoszące się bezpośrednio do Portalu (np. zmiany w jego funkcjonowaniu lub zmiany Regulaminu) lub  treści reklamowe związane z działalnością komercyjną Portalu i jego Kontrahentów, serwisów branżowych, publikacji elektronicznych, usług, produktów (np. zmiany, promocje) i wiadomości niekomercyjnych (np. życzenia). Administrator Portalu będzie kontaktował się z Użytkownikami i Specjalistami za pomocą poczty elektronicznej oraz poprzez zamieszczanie informacji na Portalu.
 
W celu wyświetlania reklam w trakcie Państwa wizyty na naszym Portalu możemy korzystać z usług zewnętrznych firm reklamowych. Firmy te mogą wykorzystywać informacje (z wyłączeniem imienia i nazwiska, adresu, adresu e-mail i numeru telefonu) związane z Państwa wizytami w tej oraz innych witrynach do wyświetlania reklam towarów bądź usług, które mogą być dla Państwa interesujące.



Polityka Prywatności Portalu może być w każdym czasie zmieniona przez właściciela Portalu w całości lub w części i obowiązuje w nowym brzmieniu od momentu opublikowania jej na stronie internetowej Portalu.
 
Użytkownicy i Specjaliści szukamdietetyka.pl mają możliwość bezpośredniego kontaktu mailowego z zespołem Portalu poprzez pocztę elektroniczną. Użytkownicy i Specjaliści, którzy mają pytania dotyczące niniejszej Polityki Prywatności, praktyk dotyczących ochrony danych osobowych stosowanych na Portalu, albo pragną dokonać wglądu do swoich danych osobowych, poprawić je lub usunąć, proszeni są o wysłanie odpowiedniej informacji na adres: biuro@szukamdietetyka.pl

Obowiązuje od dnia 23.09.2016 roku
Miejsce na Twoją reklamę
Miejsce na Twoją reklamę
Miejsce na Twoją reklamę

SZKOLENIA/KURSY/WARSZTATY

PARTNERZY

FOOD FORUM czasopismo
Kancelaria, Sławomir Szymański, Bydgoszcz
platforma, program dla dietetyka
insulinooporność, dieta, zdrowie, cukrzyca, glukoza, insulina
Za treść artykułów/historii/opini oraz zdjęć administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim organom. Korzystanie z portalu oznacza akceptacje regulaminu. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione. Właścicielem portalu jest SZUKAM DIETETYKA
© Copyright 2016 www.szukamdietetyka.pl All Rights Reserved

Projekt i wykonanie: HEDRYCH.pl

stat4u